Een Veilig Nest

Over ons

Een Veilig Nest, een campagne van het internationale vrouwen- en duurzaamheidsnetwerk WECF, geeft  (aankomende) jonge ouders tips, voorlichting en advies over het creëren van een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor hun kind.

Doneren

In Nederland ontbreekt momenteel de structurele financiering voor de uitvoering van Een Veilig Nest. De activiteiten van Een Veilig Nest Nederland zijn hierdoor beperkt tot informatieverstrekking via de website en free-publicity. Ons werk steunen? Klik op bovenstaande link of SMS DONATIE 2893 NAAR 1008

steuneenveilignest

Een Veilig Nest geeft op haar website gezonde alternatieven voor producten die vaak schadelijke chemicaliën bevatten, zoals verzorgingsproducten en kinderkleding. Daarnaast lobbyt moederorganisatie WECF in Brussel en Den Haag voor een strengere chemicaliënwetgeving. Een Veilig Nest bestaat in acht verschillende Europese landen (Project Nesting).

picture-general-projectnesting-web

Een Veilig Nest maakt op haar website en in haar publicaties nieuwe wetenschappelijke inzichten over de consequenties van chemicaliën op de gezondheid van kinderen toegankelijk voor een breder publiek.

In Nederland ontbreekt momenteel de structurele financiering voor de uitvoering van Een Veilig Nest. De activiteiten van Een Veilig Nest Nederland zijn hierdoor beperkt tot informatieverstrekking via de website en free-publicity.

Ons werk steunen? Dat kan: SMS DONATIE 2893 NAAR 1008
Support ons