Een Veilig Nest

Gezocht: ouders die we mogen interviewen voor onze nieuwe rubriek!

Geplaatst op

Voor een nieuwe rubriek op de website zoekt Een Veilig Nest (aanstaande) moeders en/of vaders die we mogen interviewen over hun zoektocht naar een duurzame en gezonde leefomgeving zonder schadelijke stoffen voor hun kind(eren).

Wie zoeken we

Dit kunnen bijvoorbeeld ouders zijn die bewust biologisch eten, babyproducten zonder schadelijke stoffen kopen, de babykamer hebben geverfd met ecologische verf, maar ook ouders die hier heel ver in gaan en op allerlei gebieden tegelijk aanpassingen hebben gedaan en bijvoorbeeld in een ecogemeenschap leven. En natuurlijk iedereen daartussenin!

Vragen

We horen graag waarom je (en je gezin) ervoor hebben gekozen om bepaalde keuzes te maken? En natuurlijk hoe het bevalt? Welke aanpassingen waren makkelijk en wat valt je tegen? Wat zou je in de toekomst nog willen aanpassen?

Waarom deze rubriek

Een Veilig Nest wil op een positieve manier (aanstaande) ouders informeren over het creëren van een veilige leefomgeving zonder schadelijke stoffen voor hun kinderen. Via deze rubriek kunnen (aanstaande) ouders elkaars verhalen lezen, elkaar inspiratie en tips geven en natuurlijk (aanstaande) ouders die interesse in dit onderwerp hebben, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen, op weg helpen.

Meedoen met het interview?

We zouden het heel leuk vinden als je jouw ervaring wilt delen! Kun je je vinden in het hierboven beschreven beeld en wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar Laura Bras van Een Veilig Nest. Het interview gaat per mail. We plaatsen je stukje (na je goedkeuring) graag samen met een foto van jou/je gezin op onze website.

ouder en kind

Foto: David Leo Veksler

Reacties