Een Veilig Nest

Mama Green

Mama Green is een ‘mom to mom’ concept waarbij geïnstrueerde mama’s andere mama’s in spe aan de hand van de babydoos te informeren over welke stappen zij kunnen zetten op het gebied van groen moederschap. Ben je nieuwsgierig naar welke ecobewuste stappen je kunt zetten voor je kindje? Volg dan @MamaGreenNL

Mama Green heeft 30 Groene babydozen persoonlijk overhandigd aan zwangeren door heel het land, zowel bij zwangeren thuis als op een gezellige plek waar mama’s komen.

Ook op de Ouders Natuurlijk beurs waren de mama’s aanwezig om je tips te geven.

Op woensdag 21 november heeft Mamagreen met een groep mama’s namens de Sint ‘groene’ kadootjes aangeboden aan Tweede Kamerleden met kinderen. Hiermee willen wij op een positieve manier onze zorg uiten over de hormoonverstorende stoffen in kinderproducten. ‘Politiek, laat Nederland voorop lopen op dit onderwerp en niet achterop op andere landen’.
 
Op 21 november is ook het online magazine Mama Green gelanceerd voor zwangeren en ouders met kindje tot 1 jaar. Het magazine is optimistisch en informerend: wat kan je doen om een veilige omgeving voor je kindje te creëren?
 

Mama Green is in samenwerking met BabyBeGood.